Tarjoukset

AJANKOHTAISET EDUT

(Kaupan päällisiä ei tarvitse lisätä ostoskoriin, toimitan ne automaattisesti)

Kun haluat jaksaa arjessa, ARGI+ auttaa. Kaupan päälle saat extra C-vitamiini annoksen.
Edun arvo 22€

Argi+ on oikea arjen tehopaukku. Tämä hyvänmakuinen suosittu ravintolisä sisältää monia tärkeitä vitamiineja, kuten C-, D-, B6- sekä B12-vitamiineja. Aminohappo L-Arginiini on tärkeä proteiinin rakennusaine ja sitä tarvitaan esimerkiksi lihasten normaaliin toimintaan. Pakkaus sisältää 30 annospakkausta, joten tuote on helppo ottaa mukaan.

Extra C-vitamiini on nyt hyvästä ja auttaa elimistöä taistelussa viruksia vastaan. Forever Absorbent on sitruksen makuinen purutabletti.


Aloe veraa sisäisesti ja ulkoisesti.
Ostaessasi 3 litran Aloe Vera -juomaa, saat kaupan päälle Aloe Vera Gellyn.
Edun arvo 20€

Aloe vera -juoma on aamun starttaaja ja illan kruunaaja!
Vihreäkasvis juotavassa muodossa, sisältää C-vitamiinia, on  koostumukseltaan mehumaisia ja ovat ympäristöystävällisessä pakkauksessa. C-vitamiini auttaa mm vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän toimintaa! Juoma voitelee sinut sisältäpäin.

Aloe Vera Gellyn avulla voitelet ihosi ulkoisesti. Gelly kosteuttaa, rauhoittaa ja hoitaa ihoasi ja on loistava tuote  esim. nirhaumiin, hiusgeelinä, palovammoihin, arpiin, vesirokon kutinaan, finneihin, aftoihin, peräpukamiin. Sopii myös limakavoille. Käytä kaikkialle mihin vain keksit!

Lisäksi suosittelen